Het nieuwkuisbedrijf met 65 jaar ervaring en vakkennis

Strea-net n.v. - Sterrebeek - Diensten

Nieuwkuisbedrijf Strea-Net is uitgegroeid tot een vaste waarde in Sterrebeek en regio groot Zaventem. Het kleine familiebedrijf bestaat al sinds 1952 en een oprichting van de naam Strea-Net is een feit vanaf 03/03/1967 en heeft nu een tiental medewerkers. Onze ervaring en expertise is uw garantie op topkwaliteit.

Een nette service

Service en kwaliteit gaan hand in hand in ons nieuwkuisbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor de was en droogkuis. Alles gebeurt in ons eigen atelier zodat we u snel en accuraat kunnen bedienen.

De schoonste wasserij en droogkuis

U heeft het druk en dus geen tijd om de was te doen? Laat dan uw was over aan professionals. Onze wasserij verzorgt uw persoonlijke was en strijkt de plooien glad. Ook onze speciale hemdendienst staat voor u klaar. Voor horecabedrijven leveren wij een snelle en vlekkeloze service. Wij komen uw vuile was ophalen en brengen hem schoon en proper weer terug.

Onze droogkuis staat paraat voor het reinigen van kledingstukken, uniformen, gordijnen, dekens, linnen en tapijten. Wij weten de juiste behandeling te kiezen wanneer we te maken hebben met diepe vlekken. U kan rekenen op een snelle ophaling en levering. Ook voor horecatextiel.

Vraag meer info

Wil u meer weten over het nieuwkuisbedrijf in Sterrebeek? Aarzel dan niet om contact op te nemen zodat u onze interessante voorwaarden kan leren kennen.