Wegens het coranvirus zijn wij gesloten tot 19 april.

Bij Strea-Net in Sterrebeek is uw was in veilige handen. U krijgt uw kleding, uniformen, linnen, gordijnen, dekens en tapijten vlek- en kreukvrij terug. Met ophaling en levering aan huis, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

65 jaar ervaring met propere was

Voor een zorgeloze was zonder moeite kan u op onze wasserij rekenen. Dit familiebedrijf heeft 65 jaar ervaring met het reinigen van alle soorten textiel. In de regio groot Zaventem staan wij bekend als de betrouwbare wasserij en droogkuis voor delicate kledij en professioneel linnen.

Uw kleding is dus in deskundige handen bij Strea-Net. Want onze familie doet de was al sinds 1952 en de expertise is altijd in de familie gebleven. Het bedrijf heeft nu 10 medewerkers die dagelijks uw wasgoed verzorgen met oog voor kwaliteit en service.

Alle soorten textiel

Vertrouw uw textiel toe aan Strea-Net. Wij wassen, drogen en strijken hemden, kostuums, lakens, tafellakens, dekens, tapijten en veel meer. Ons team doet uw persoonlijke was of strijk, maar ook de reiniging van horecatextiel of bedrijfslinnen.

De wasserij in Sterrebeek is uitgerust met de modernste machines. Onze medewerkers gaan met de grootste zorg om met uw kledij of linnen. U krijgt het wasgoed altijd zonder beschadigingen terug.

Meer weten over deze wasserij

Bent u geïnteresseerd in de kwaliteit van onze wasserij en droogkuis te Sterrebeek? Neem dan vandaag nog contact op met wasserij Strea-Net voor meer informatie over onze diensten.